Woordje

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /var/www/vhosts/beobankcitivogits.be/httpdocs/includes/menu.inc).

 

Een sportclub is voortdurend in beweging, gewild of niet.

Aan het seizoen 2019-2020 kwam een abrupt einde door het Coronavirus. Toch ging de geplande competitiehervorming voor het seizoen 2020-2021 gewoon door. We spelen nu in de reeks Promo 1 Heren. Bram Vanderbrugghen woont nu in Temse en verkaste dan ook naar de plaatselijke ploeg. Brecht Huyghe, de broers Nick en Tom Driege en Tijs Noyez zijn gestopt met volleyballen. Volgende nieuwe spelers sloten zich bij ons aan : Jonas Knockaert (Apollo Koekelare), Thijs Delafontaine (Knack C), Matthias Moyaert (vrije speler) en Maxim Demaree (Hermes Oostende). Geert Debusschere is gestopt als trainer en als nieuwe trainer verwelkomen we Dries Sergier.

Omwille van het Coronavirus konden we tot op heden (eind oktober) nog geen enkele wedstrijd spelen. De competitie ligt nu voor onbepaalde tijd stil. Ook de bekercompetities werden geschrapt voor dit jaar. Trainen zit er voor het ogenblik ook niet meer in.

Ook de competitie van onze veteranenploeg “De Punchers” ligt stil.

Ook de website wordt actief opgevolgd. Met veel aandacht voor diegenen die het volleybal op de Gemeente mogelijk maken : de sponsors.

Veel surfgenot en tot op één van onze wedstrijden !


Stefaan Vanbossel

Voorzitter